Reggae Per Xics - Ballant Damunt La Lluna
search

Reggae Per Xics - Ballant Damunt La Lluna

BR049LP
Formato
LP
Sello
Buenritmo
Artista
Penguins, the
18,00 €

 

Política de seguridad

 

Política de entrega

 

Política de devolución

Reggae Per Xics - Ballant Damunt La Lluna
Amb “Ballant damunt la lluna” The Penguins / Reggae per Xics estrenen el seu quart disc i enceten una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles. 

En aquest nou disc continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos planetes descobrint cançons ,ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió. 
En aquesta nova aventura The Penguins inclouen per primer cop temes propis i s'endinsen de ple a l'imaginari infantil, alhora que mantenen també l'aposta d'arranjar cançons del repertori tradicional infantil a través dels ritmes jamaicans, la fórmula que els ha consolidat com un dels grups de referència per al públic familiar.

Després de sis anys i centenars de concerts arreu del país, Reggae per Xics ha tingut el privilegi d'haver-se convertit en banda sonora de viatges en cotxe, festes d'aniversari, matins mandrosos de dissabte i una pila de moments del dia a dia de moltes famílies. Un regal que ara la banda de Sant Feliu de Llobregat vol agrair fent un pas més i posant el seu gra de sorra en el món de la cultura popular. És per això, que aquest disc compta amb cinc temes de collita pròpia i vuit més de versions de temes populars, com "L'esquimal", "Rossinyol" o una nova versió de la cançó de "L'Avi que Estima el Mar" amb la col·laboració de la big band de The Gramophone Allstars.

El format del nou àlbum és un disc en forma de llibre deluxe, que vol ser un homenatge al món del còmic i als llibres infantils pop-up i que a l'interior inclou pàgines desplegables amb les lletres de les cançons, com els clàssics llibres pop-up, perquè els infants hi puguin interactuar.Tracklist

A1.  Intro: Terra A Coet Lunar
A2.  Tira Pel Dret
A3.  Un Esquimal Perdut En El Desert
A4.  El Cervató (Medley): El Cervató / Mireu Els Meus Ànecs / A La Vora De La Mar
A5.  L'oreneta
A6.  No Ni No (Medley): No Ni No / Fes Non Non
A7.  Dr. Pins

B1.  Si Vols Aigua Ben Fresca
B2.  El Temps
B3.  La Girafa
B4.  Ton Pare No Té Nas (Medley): Ton Pare No Té Nas / Eram Sam Sam / A La Jungla
B5.  Els Dits
B6.  El Rossinyol
B7.  L'avi Que Estima El Mar