5 Reggae Per Xics / X Ver más grande

5 Reggae Per Xics / X

: Penguins, the
: CD
: Buenritmo

BR032CD

Artículo nuevo

Advertencia: ¡Últimos artículos en inventario!

12,00 €

Más

Al mateix ritme que creixen els menuts de la casa, també es fa gran el projecte de Reggae Per Xics. I és que passats 5 anys, la proposta adreçada al públic infantil i familiar de la banda The Penguins, ja no necessita carta de presentació. Els gairebé 200 concerts, més de 10000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música que reivindiquen i reinventen a parts iguals.

Tant sols queda celebrar-ho amb el regal d’aniversari preferit pels seus seguidors: l’arribada d’un tercer disc amb noves cançons per escoltar i ballar fins a la sacietat, concepte que, per cert, els nens no acostumen a conèixer... La fórmula segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tant petits..

Però per posar la cirereta al pastís, aquest cop s’han volgut vestir de gala i han convidat diversos amics a la festa, fent-nos gaudir de les increïbles col·laboracions de músics de la talla de Dani Nel·lo, Ramon Mirabet, Joan Garriga, els arranjaments de Genís Bou de Gramophone Allstars i fins i tot l’atreviment amb versions en anglès i alemany de l’internacional Puff, el Drac Màgic.Tracklist

1.  El Monstre De Banyoles
2.  Medley Músic De Carrer
3.  Les Bananes
4.  He Mirat El Prat
5.  Puff, El Drac Magic
Bonus Tracks
I.  Puff, The Magic Dragon
II. Puff Der Zauberdrachen
III. Puff, El Drac Magic